Nieuw: LLL à la carte

La Leche League organiseert op regelmatige basis informatiesessies over diverse thema's. Gaan er in jouw regio geen bijeenkomsten door of past het je niet om te komen? Wil je wel graag een sessie volgen? Dan is 'LLL à la carte' misschien de oplossing voor jou.

Vanaf nu nieuw op het 'menu': borstvoedingsworkshops aan huis. Nodig enkele vriendinnen uit en een LLL-medewerker komt bij jou thuis (of waar je maar wilt) een workshop op maat geven over een thema naar keuze: 'Informatiesessie voor zwangeren', 'Net bevallen', 'Beginnen met vaste voeding' of een ander thema naar wens.

Voor meer informatie betreffende de prijs, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

eline

Toen we Rosie leerden kennen was ze net 8 weken moeder geworden. Er zijn altijd moeders die je bijblijven, die om de een of andere reden anders zijn dan de anderen. Rosie was zo iemand. Zo’n moeder met een kanjer van een moederinstinct, zo’n moeder die keek en luisterde naar haar kind en begreep wat haar kind nodig had. Een moeder die haar ervaringen altijd wilde delen met anderen, met eindeloos veel geduld, warmte en enthousiasme.

Het certificaat ‘Borstvoedingsvriendelijke Organisatie’ is gebaseerd op internationale criteria van UNICEF en de Wereldgezondheidsorganisatie. Het kwaliteitslabel wordt uitgereikt aan organisaties werkzaam in de maatschappelijke gezondheidszorg in Vlaanderen, die beantwoorden aan een aantal belangrijke standaarden in de zorg voor en begeleiding van borstvoeding. 

Borstvoeding geven kan je eigenlijk altijd en overal. Veel moeders voeden hun baby dan ook op een zonnig terrasje, op restaurant, op een bank in een park of winkelstraat, … Maar sommige moeders voelen zich (nog) niet helemaal op hun gemak als hun baby onderweg honger krijgt en willen graag zeker weten dat ze welkom zijn.

En, slaapt hij al door? Wie heeft deze zin nog niet gehoord. Het is meestal het eerste wat een jonge moeder gevraagd wordt. En daar sta je dan met je baby, die misschien 5 keer per nacht wakker wordt en om een voeding vraagt.  Alle andere baby’s lijken vlugger door te slapen. Je bent doodop en wanneer je dan van iedereen hoort, dat je toch best een flesje geeft, dan is de verleiding heel erg groot.

Steun LLL Vlaanderen vandaag nog met een gift

Kom in actie!

LLL is een vrijwilligersorganisatie en zet zich in voor moeders die borstvoeding (willen) geven, zodat ze de steun krijgen die ze verdienen.
Ook jij kan daaraan meewerken door donateur te worden.
De kleinste gift is ook welkom op rekeningnummer
406-6060491-38.