E-mailAfdrukkenExport ICS

Borstvoeding, het begin (te Lede)

Evenement

Titel:
Borstvoeding, het begin (te Lede)
Wanneer:
do 30 mrt 2017, 12:30 - 15:30
Locatie:
Gent - Gent, Vlaams Gewest
Categorie:
Oost-Vlaanderen

Omschrijving

Lieve mama's,

Ik nodig jullie graag uit op de LLL-bijeenkomst met als thema: 'Borstvoeding, het begin'. Die gaat door op donderdag 30 maart 2017. De bijeenkomst start om 12u30 en eindigt om 15u30.

De bijeenkomst gaat door op een privé-locatie, in Lede. het juiste adres krijgen jullie bij inschrijving.

Tijdens deze uurtjes praten we graag samen over het wanneer, hoe, hoe vaak, … van borstvoeding. Alles wat je wil weten voor je aan je borstvoedingsverhaal start dus. Ook met een jong kindje aan de borst ben je nog steeds welkom om mee informatie op te pikken over de eerste weken. Er is uiteraard ruimte voor persoonlijke vragen en partners zijn meer dan welkom!

Ons thema is een aanknopingspunt om rond te praten
, maar jullie specifieke vragen komen ook aan bod. Heb jij andere vragen, andere noden, dan maken we daar tijd voor!

Aanmelden
Deelnemen, alleen of met twee, is eenvoudig maar kan uitsluitend na aanmelding. Dat kan via e-mail op cindy.coppens@lalecheleagu
e.be

Kostprijs

De prijs van een prenatale informatiesessie hangt af van je 'extra's'.
10 EUR - inschrijving met brochure 'De eerste weken'.
20 EUR - inschrijving met borstvoedingswaaier
35 EUR - inschrijving met 'Borstvoeding, compleet handboek voor de ouders'.

Om er zeker van te zijn dat we voldoende voorraad hebben vragen we dat je jouw optie doorgeeft bij inschrijving. Alle informatie valt in te kijken op het moment zelf en je kan uiteraard je keuze nog wijzigen.

Je kan uiteraard ook lid worden van La Leche League en dan betaal je minder voor de bijeenkomsten. Hoe je lid kan worden, lees je hier:http://www.lalecheleague.be/donateur.html

Praktisch
- Aangezien de bijeenkomst op een privé-lokatie doorgaat is het deelnemersaantal beperkt tot maximaal zeven moeders, al dan niet met partner. Er zijn maar zoveel stoelen en door de beschikbare ruimte zou het anders gewoon ook heel druk gaan aanvoelen.
- Bij LLL zijn kinderen altijd welkom. Wanneer ze de sessie storen vragen we om samen met je kind even buiten te gaan zodat de andere deelnemers aandachtig kunnen blijven volgen. Op deze lokatie is er echter geen andere ruimte waar je even kan bekomen met je kindje en bovendien zijn de kinderen des huizes al iets groter waardoor het er huiselijk maar helaas niet peuter-proof is. Vandaar ook de uitdrukkelijke vraag om oudere kinderen niet mee te brengen naar deze informatiesessie. Bedankt voor je begrip!

Hopelijk tot dan!
Cindy, La Leche League Oost- en West-Vlaanderen


Locatie

Locatie:
Gent
Straat:
Groot-Brittanniëlaan 72
Postcode:
9000
Plaats:
Gent
Provincie:
Vlaams Gewest
Land:
Belgium

Omschrijving

Bijeenkomsten in Oost- en West-Vlaanderen:

Op dit moment zijn er twee actieve LLL-medewerkers in dit deel van Vlaanderen. Cindy (Lede) en Lien (Gent) bieden volgens het à la carte systeem bijeenkomsten aan.

Wil je graag een bijeenkomst volgen dan kies je eenvoudigweg zelf een datum en thema in overleg met de dames. Voor 5 EUR per persoon (met een minimum van 5 personen) en een vervoersbijdrage van 30 cent per kilometer (met een maximum van 25 EUR) komen we op een locatie naar jouw keuze voor jouw genodigden een informatiebijeenkomst van 2uur geven met nog een extra uur ruimte voor vragen.

Je magvoor deze bijeenkomsten gerust reclame maken op onze Facebook-pagina.

Thema’s kunnen gaan van ‘de introductie van vaste voeding’, over ‘nachtelijk ouderschap’, ‘feiten en fabels’, ‘terug aan het werk’, ‘borstvoeding 101 – prenatale informatiesessie’,  ... Als het maar over borstvoeding gaat!

Voor meer informatie kan je mailen naar Lien (lien.verdickt at lalecheleague.be) of Cindy (cindy.coppens at lalecheleague.be) of bellen naar Lien (0474 48 62 54)

Steun LLL Vlaanderen vandaag nog met een gift

Kom in actie!

LLL is een vrijwilligersorganisatie en zet zich in voor moeders die borstvoeding (willen) geven, zodat ze de steun krijgen die ze verdienen.
Ook jij kan daaraan meewerken door donateur te worden.
De kleinste gift is ook welkom op rekeningnummer
406-6060491-38.