Hier vind je informatie over borstvoeding, waarbij de onderwerpen variëren van basiskennis tot bijzondere situaties. Een deel van deze informatie is eerder verschenen in BOVA (ons tijdschrift voor moeders) en het Bulletin Borstvoeding (uitgave voor zorgverleners). 
Je kunt zoeken op alfabet of op dossier.
Dit onderdeel van onze website zal geleidelijk verder uitgebreid worden.

Heb je vragen of wil je overleggen over een specifieke situatie, neem dan contact op met een medewerkster van La Leche League.

Op onze informatiebijeenkomsten vertellen we je alles wat je zou moeten weten over borstvoeding. Bovendien ontmoet je er andere (aanstaande) moeders en kun je horen hoe zij  borstvoeding geven en wennen aan het moederschap.

Daarnaast zijn er in onze webwinkel boeken, brochures en informatiebladen verkrijgbaar over borstvoeding en ouderschap en hulpmiddelen.

 

Dossiers

Borstvoeding en werk

NB. De informatie op deze pagina’s is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik. Vermenigvuldiging en verspreiding van deze informatie zonder schriftelijke toestemming is niet toegestaan.


© Borstvoedingorganisatie La Leche League
Op alle door Borstvoedingorganisatie La Leche League uitgegeven publicaties rust copyright.
Niets uit onze uitgaven mag dan ook worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van fotokopie, microfilm, televisie, video of op welke andere wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

 

Steun LLL Vlaanderen vandaag nog met een gift

Kom in actie!

LLL is een vrijwilligersorganisatie en zet zich in voor moeders die borstvoeding (willen) geven, zodat ze de steun krijgen die ze verdienen.
Ook jij kan daaraan meewerken door donateur te worden.
De kleinste gift is ook welkom op rekeningnummer
406-6060491-38.