Goede informatie en steun van de omgeving en de gezondheidszorg helpen om succesvol borstvoeding te geven. Daarnaast is  het belangrijk dat ouders zich voorbereiden.
Dit boek geeft antwoord op alle vragen rondom borstvoeding gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek en ervaringen van moeders wereldwijd.

Borstvoeding geven is de basis voor een goede gezondheid van je kind. Bovendien draagt het bij aan de gezondheid van de moeder en aan de moederkindrelatie. Steeds vaker besluiten jonge ouders dan ook hun baby de borst te geven. Goede informatie en steun van hun omgeving en de gezondheidszorg helpen daarbij. Daarnaast is het belangrijk dat ouders zich voorbereiden op de borstvoedingperiode door actief op zoek te gaan naar informatie.
Al is borstvoeding geven heel natuurlijk, toch is het voor een moeder niet altijd even vanzelfsprekend. Hoe vaak moet je voeden? Hoe lang aan elke kant?
Hoe weet je of je baby genoeg heeft? Wat doe  je als hij een uur na de voeding alweer honger lijkt te hebben? Wanneer heeft hij ander voedsel nodig? Dit boek geeft antwoord op alle vragen rondom borstvoeding, gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek en ervaringen van moeders wereldwijd.

 
Bestel het hier

Steun LLL Vlaanderen vandaag nog met een gift

Kom in actie!

LLL is een vrijwilligersorganisatie en zet zich in voor moeders die borstvoeding (willen) geven, zodat ze de steun krijgen die ze verdienen.
Ook jij kan daaraan meewerken door donateur te worden.
De kleinste gift is ook welkom op rekeningnummer
406-6060491-38.