Borstvoedingsketting Blueberry met Bloem

E-mailadres
Borstvoedingeketting Blueberry met Bloem
borstvoedingsketting borstvoedingskralenketting ketting borstvoeding baby kralen kralenketting blauw turquoise
Basisprijs inclusief BTW
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs: 15,00 €
Korting
Beschrijving

LLL Borstvoedingskralenketting

Heb je een baby aan de borst die het leuk vindt om tijdens het drinken te prutsen aan je kleren, je andere borst, een moedervlekje,... en ben je op zoek naar een manier om dat te vermijden? Is je kindje vaak afgeleid tijdens het drinken? En heb je zin om LLL te steunen?

Onze zelfgehaakte borstvoedingskralenkettingen knoop je om je hals zodat je baby tijdens het drinken kan frunniken aan de kralen die eraan hangen, in plaats van aan je andere borst, je vel of je haar. Ook tijdens het dragen met de draagdoek kan een kralenketting afleiding brengen, bvb wanneer je moet stilstaan en je kindje onrustig wordt.  En ook mooi meegenomen: ze zien er leuk uit, zelfs zonder een baby in je buurt!

Bovendien steun je er onze organisatie mee, die geen subsidies of fondsen krijgt en draait op vrijwilligerswerk. De kettingen zijn allemaal handgemaakt door onze medewerksters, waardoor iedere ketting een uniek exemplaar wordt.

De houten kralen in onze kettingen zijn gemaakt uit beukenhout, een houtsoort die veilig is, ook wanneer die in het mondje van je baby terechtkomt. Ze werden natuurlijk behandeld met zuivere koolzaadolie waardoor ze langer mooi blijven. Het garen is gemaakt van hoogwaardige, duurzame, gekamde katoen. Omdat hout een natuurproduct is kan de kleur van de kralen verschillen. De kettingen kunnen voorzichtig met de hand en met een mild wasmiddel gewassen worden.

Waarschuwing: dit is een borstvoedingsketting. Hoewel de kralen stevig vastgemaakt zijn willen we benadrukken dat dit geen speelgoed is waarmee je je kindje alleen mag laten spelen.

Steun LLL Vlaanderen vandaag nog met een gift

Kom in actie!

LLL is een vrijwilligersorganisatie en zet zich in voor moeders die borstvoeding (willen) geven, zodat ze de steun krijgen die ze verdienen.
Ook jij kan daaraan meewerken door donateur te worden.
De kleinste gift is ook welkom op rekeningnummer
406-6060491-38.