Lidgeld met BOVA

E-mailadres
Word lid van La Leche League Vlaanderen, ontvang het BOVA tijdschrift en krijg korting op de maandelijkse bijeenkomsten.
borstvoeding bova lidgeld la leche league vlaanderen tijschrift
Basisprijs inclusief BTW
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs: 25,00 €
Korting
Beschrijving

Leden van La Leche League Vlaanderen ontvangen korting op de maandelijkse regionale informatiebijeenkomsten en de BOVA. BOVA is het magazine van Borstvoedingsorganisatie LLL voor iedereen die geïnteresseerd is in borstvoeding. Of je nu zwanger of net bevallen bent, een oudere baby voedt of beroepsmatig met borstvoeding bezig bent, BOVA vertelt je alles wat je wilt weten rondom borstvoeding. BOVA is ook een prima aanvulling op de leestafel in de wachtruimte van de praktijk of de afdeling.
In BOVA staat een mix van informatieve artikelen en ervaringsverhalen. Verder vind je in elk nummer een column, een vraaggesprek met een zorgverlener, ervaringen vanuit het buitenland en actuele berichten over borstvoeding. Ook vaders komen aan het woord.
Word Lid van La Leche League Vlaanderen en ontvang jaarlijks vier nummers en een extra themanummer BOVA in de brievenbus.

Steun LLL Vlaanderen vandaag nog met een gift

Kom in actie!

LLL is een vrijwilligersorganisatie en zet zich in voor moeders die borstvoeding (willen) geven, zodat ze de steun krijgen die ze verdienen.
Ook jij kan daaraan meewerken door donateur te worden.
De kleinste gift is ook welkom op rekeningnummer
406-6060491-38.