DVD BabyBabyOhBaby

E-mailadres
Als je erover denkt borstvoeding te gaan geven, dan zal deze prachtige film je beslissing veel gemakkelijker maken. Als je al besloten hebt om borstvoeding te gaan geven – en we hopen dat je dat gedaan hebt – zal onze film je vragen en twijfels over borst
DVD BabyBabyOhBaby borstvoeding baby zorgverlener moeder
Basisprijs inclusief BTW
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs: 14,50 €
Korting
Beschrijving

Als je erover denkt borstvoeding te gaan geven, dan zal deze prachtige film je beslissing veel gemakkelijker maken. Als je al besloten hebt om borstvoeding te gaan geven – en we hopen dat je dat gedaan hebt – zal onze film je vragen en twijfels over borstvoeding wegnemen door het geven van praktische informatie. De moeders en baby’s in deze film laten je zien en vertellen je wat je kunt verwachten, gebaseerd op hun eigen ervaringen. De film BabyBabyOhBaby: Borstvoeding is meer dan een instructiefilm. Het is een ontroerende, eerlijke en betrouwbare introductie op een van de mooiste aspecten van het moederschap.

Nu tijdelijk voor € 14,50 in plaats van € 19,50Steun LLL Vlaanderen vandaag nog met een gift

Kom in actie!

LLL is een vrijwilligersorganisatie en zet zich in voor moeders die borstvoeding (willen) geven, zodat ze de steun krijgen die ze verdienen.
Ook jij kan daaraan meewerken door donateur te worden.
De kleinste gift is ook welkom op rekeningnummer
406-6060491-38.