skip to Main Content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

LLL Beringen: Open thema

23 augustus 2019 @ 17:00 - 19:00

Deze keer zullen we eens een bijeenkomst houden met een ‘open thema’, dat wil zeggen: gewoon gezellig samenkomen! Wil je lekker meepraten over van alles en nog wat rond borstvoeding of je vragen? Dan ben je van harte weLLLkom!
Bij goed weer (waar we op hopen 😉 ) gaat deze bijeenkomst door in de speeltuin van Koersel Kapelleke. Bij minder weer is er een alternatief mogelijk. Hou even het evenement in de gaten voor eventuele updates (ivm slecht weer) rond de 20e augustus.
Tot dan!

In Beringen organiseert La Leche League maandelijks een bijeenkomst rond borstvoeding. De bijeenkomsten worden opgebouwd rond een bepaald thema, maar er is ook steeds ruimte voor jouw specifieke vragen die al dan niet aan het thema gebonden zijn.
Eén keer per drie maanden is er een prenatale informatie-avond. Tijdens deze uurtjes praten we graag samen over het wanneer, hoe, hoe vaak, … van borstvoeding. Alles wat je wil weten voor je aan je borstvoedingsverhaal start dus. Ook met een jong kindje aan de borst ben je nog steeds welkom om mee informatie op te pikken over de eerste weken.
Een e-mail naar beringenlll@gmail.com volstaat om je in te schrijven.
Onze activiteiten gaan door in vergaderzaal 1 van de sporthal, Sportlaan 20, Koersel. De locatie is bereikbaar met openbaar vervoer (bushalte voor de parking), er is een ruime parking en de locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Naast mama’s en baby’s zijn ook brusjes, partners en zorgverleners steeds welkom. Prijs: 5 euro (3 euro voor leden). Kinderen en partners mogen uiteraard gratis mee!

Spread the love

Details

Date:
23 augustus 2019
Time:
17:00 - 19:00

Organizer

La Leche League Vlaanderen
Email:
info@lalecheleague.be

Venue

Koersel Kapelleke speeltuin
Fonteintjesstraat
Beringen, Belgium
+ Google Map
Back To Top