skip to Main Content
Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

LLL Beringen -> pop up LLL Heusden: zomerbijeenkomst

24 juli 2019 @ 17:00 - 19:00

!Opgelet! Deze bijeenkomst gaat NIET zoals anders in de zomer door in Koersel Kapelleke, maar WEL in de buitenspeeltuin van Tarzan en Jane in Heusden!
(De inkom in de buitenspeeltuin is tussen 1 april en 30 september gratis!)

Deze keer zullen we nog eens een bijeenkomst houden met een ‘open thema’, dat wil zeggen: gewoon gezellig samenkomen! Wil je lekker meepraten over van alles en nog wat rond borstvoeding of heb je vragen? Dan ben je van harte weLLLkom!
Tot dan!

*In Beringen organiseert La Leche League maandelijks een bijeenkomst rond borstvoeding. De bijeenkomsten worden opgebouwd rond een bepaald thema, maar er is ook steeds ruimte voor jouw specifieke vragen die al dan niet aan het thema gebonden zijn.
Eén keer per drie maanden is er een prenatale informatie-avond. Tijdens deze uurtjes praten we graag samen over het wanneer, hoe, hoe vaak, … van borstvoeding. Alles wat je wil weten voor je aan je borstvoedingsverhaal start dus. Ook met een jong kindje aan de borst ben je nog steeds welkom om mee informatie op te pikken over de eerste weken.*

Naast mama’s en baby’s zijn ook brusjes, partners en zorgverleners steeds welkom. Prijs: 5 euro (3 euro voor leden). Kinderen en partners mogen uiteraard gratis mee!

Spread the love

Details

Datum:
24 juli 2019
Tijd:
17:00 - 19:00

Organisator

La Leche League Vlaanderen

Locatie

Heusden, speeltuin Tarzan & Jane
Michel Scheperslaan 183
Heusden-Zolder, 3550 Belgium
+ Google Maps
Back To Top