skip to Main Content

Leveringsvoorwaarden
Al onze onze prijzen zijn exclusief verzendkosten en zolang de voorraad strekt.
Prijswijzigingen voorbehouden.

Borstvoedingorganisatie LLL is een vrijwilligersorganisatie. Al onze medewerksters verrichten hun werkzaamheden voor de organisatie, zoals het verwerken van bestellingen, naast hun gezin en ander werk. Vandaar dat het enkele dagen kan duren voor een bestelling wordt verwerkt en verstuurd.

Verzendkosten en kortingsregeling
De gegevens in de webwinkel zijn met grote zorgvuldigheid ingevoerd. Toch kan het gebeuren dat bij het plaatsen van een bestelling niet de juiste verzendkosten en/of kortingsregel toegepast worden. Dit wordt veroorzaakt door de grote variatie in gewicht en omvang van de artikelen in ons assortiment. Bij het factureren van de bestelling zullen onjuist toegepaste verzendkosten en kortingen gecorrigeerd worden.

Versturen
Na bestelling, ontvangt u een mail met daarin de bestelde artikelen en het totaalbedrag van de bestelling. Na ontvangst van de bestelling worden de bestelde producten zo snel mogelijk opgestuurd, meestal binnen een week.
Alle bestellingen worden met De Post verzonden.
Voor de bestelling worden éénmalig verzend- en administratiekosten in rekening gebracht, volgens de detaillering “Verzendkosten”.

Retour
Niet het goede of een beschadigd artikel ontvangen?
We behandelen iedere bestelling met de grootst mogelijke zorg. Desondanks kan het voorkomen dat een verkeerd artikel ingepakt wordt of dat het tijdens het verzenden beschadigd raakt. Neem even contact met ons op (binnen 10 dagen), dan maken we het graag in orde.

In geval van verkeerd of beschadigd artikel kan een bestelling voldoende gefrankeerd naar ons terug gestuurd worden onder de volgende voorwaarden:
– Het artikel moet onbeschadigd zijn, in het geval van verkeerd artikel.
– Het artikel mag niet gebruikt zijn

Na retour van het artikel vindt indien nodig verrekening plaats.

Copyright
Op alle door La Leche League Vlaanderen uitgegeven publicaties rust copyright.
Niets uit onze uitgaven mag dan ook worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van fotokopie, microfilm, televisie, video of op welke andere wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Privacy Policy
Borstvoedingorganisatie respecteert de privacy van haar klanten en stelt de bescherming daarvan te allen tijde voorop. Persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en worden niet doorgegeven aan derden.

info@lalecheleague.be, www.lalecheleague.be
Ondernemingsnummer: 0563.802.107, IBAN: BE24 4066 0604 9138; BIC: KREDBEBB, vrijgesteld van de belasting naar Artikel 44, ү 2, 500 en 600 van het BTW-wetboek

Back To Top