skip to Main Content

Wanneer je La Leche League Vlaanderen contacteert over borstvoeding, zal een LLL-medewerker naar je luisteren, je informatie geven en je ondersteunen.

LLL-medewerkers zijn vrijwilligers en worden niet betaald. Ze doen hun werk vooral omdat ze een hart hebben voor borstvoeding. Ze hebben een opleidingsprocedure gevolgd binnen LLL om je de juiste informatie te kunnen geven en je vragen op de beste manier te beantwoorden en naar je te luisteren. We werken allen volgens dezelfde uitgangspunten.

La Leche League is via verschillende kanalen bereikbaar. We streven ernaar je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Helaas zijn we niet met genoeg vrijwilligers om dit altijd te halen, zoals bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes. We vragen daarvoor je begrip.
Als je vraag heel dringend is, kan je ook contact opnemen met je huisarts, kinderarts, vroedvrouw of lactatiekundige.

Op onze website zijn algemene informatieve teksten te vinden. Of volg onze Instagram-account. Deze beantwoorden misschien reeds je vraag. Kom je er toch niet uit, dan kan je:

Contact via besloten facebookgroep: Ben je eerder op zoek naar ervaringen over het geven van borstvoeding? Dan ben je ook steeds welkom op onze besloten facebookgroep van La Leche League Vlaanderen. Denk er aan dat deze facebookgroep vooral draait voor en door de leden, en dat geen input van een LLL-medewerker gegarandeerd wordt.

Contact via onze bijeenkomsten: Wil je echter garantie op een antwoord van een LLL-medewerker, overweeg dan om naar één van onze bijeenkomsten te komen.
* Alken: Nelle

Contact via telefoon:
* Christine: enkel na belafspraak via messenger
* Katelijne: enkel na belafspraak via messenger
* Nish: +31(0)621.94.56.74 – Nederlands nummer, ook whatsapp mogelijk
contacteer een LLL-medewerker uit de lijst. Sommigen geven de voorkeur aan een eerste contact via tekstbericht. Formuleer in 1 zin waarover jouw vraag gaat. De LLL-medewerker zal je laten weten wanneer ze tijd voor je vrij kan maken en je haar kan bellen. Indien de LLL-medewerker overbezet is, zal ze dit aangeven en je vragen een andere LLL-medewerker te contacteren. Heb je na 12u nog geen reactie voor een belafspraak, dan is je bericht mogelijk uit het oog verloren. Contacteer dan nog eens opnieuw.
We reserveren onze tijd voor jou. Het is fijn om je te houden aan het afgesproken belmoment. Verwittig zo snel mogelijk als het toch niet zou lukken.

Contact via email:
* Algemene vragen via info@lalecheleague.be
* Christine: Christine.vdbroecke@telenet.be
* Katelijne: katelijne.rouffa@lalecheleague.be
* Marjolein: marjolein.denissen@LLLVlaanderen.onmicrosoft.com
* Nelle: nelle.pauwels@lllvlaanderen.onmicrosoft.com
* Nish: nish.barnard@lalecheleague.be
Stuur een mailtje naar het algemene emailadres info@lalecheleague.be of contacteer een LLL-medewerker persoonlijk via onze lijst. Ook hier zal, als de LLL-medewerker overbezet is, jouw mailtje mogelijk beantwoord worden door iemand anders.

Contact via chat:
* Christine via messenger
* Kris via messenger

* Marthe via messenger
* Nelle via instagram en messenger
* Nish via messenger en whatsapp
Sommige van onze LLL-medewerkers kan je ook bereiken via tekstbericht. Dit staat aangegeven in de lijst. Gelieve de vragen beknopt te houden omdat de berichten vaak gelezen worden op een mobiel apparaat. 

 

Was je tevreden van het contact met de LLL-medewerker? Erken dan hun inzet met een vrijblijvende gift. Zo kunnen we onze vrijwilligerswerking verder uitbouwen.
Wil je zelf ook je steentje bijdragen, en heb je interesse om ook vrijwilliger te worden, kijk dan op LLL-medewerker worden en vraag gratis onze pdf LLL-medewerker worden aan.

Externe Links

Ondernemingsnummer:

0563.802.107

IBAN:

BE24 4066 0604 9138

Bic:

KREDBEBB

Back To Top