skip to Main Content

LLL TODAY is een publicatie van La Leche League International (LLLI). Met deze publicaties van LLLI proberen we een licht te werpen op het werk dat LLL-medewerkers en de LLL-afdelingen overal ter wereld realiseren. LLL-medewerkers maken elke dag het verschil door over de hele wereld hulp en ondersteuning te bieden bij borstvoeding. In deze publicatie kan je meer lezen over onze mensen, ons werk, fundraising en onze projecten.
De originele publicaties van LLL TODAY verschijnen op de website van LLLI in het Chinees, Duits, Engels, Frans, Japans en Spaans. Om de LLL-wereld dichter tot bij Vlaanderen te brengen, kiezen wij ervoor deze zelf naar het Nederlands te vertalen. Soms kan de vertaling afwijken van het origineel. Dat kan nodig zijn om de nuance juist te kunnen vatten of omwille van culturele gewoonten. Inhoudelijk werd er niets gewijzigd.

Voor meer informatie over LLL TODAY kan je een email sturen naar llltoday@llli.org. Voor meer vragen over LLL-Vlaanderen kan je terecht op https://lalecheleague.be/

De originele teksten van LLL TODAY verschijnen op https://llli.org/

LLL TODAY #6
(19 mei 2024)

In deze editie:
– een gedicht
– LLLI 2024 online conference: SAFE THE DATE!
– De geschiedenis van LLL in Nieuw-Zeeland
– Verbinding met mijn borstgevoede baby
– Achter de schermen van The International Breastfeeding Day
– Fotogalerij: Fanny Fages

Back To Top